אחרי לילה עם מעט שינה אוכלים יותר!
יותר רעבים לפחמימות ומתוקים.
קשה לעצור את האכילה כי אתם עייפים.
הקפידו על שינה כדי להצלח באכילה. 

 

 
 
 
 
 

 
מיועד לחברות, מסעדות וארגונים המחפשים יעוץ מקצועי בתחום התזונה, הבריאות והכושר הגופני. היעוץ כולל ליווי מקצועי תזונתי, פיתוח מוצרים חדשים, ליווי בהשקת מוצרים חדשים בארץ, המלצות לשינויים בריאותיים של תפריטים קיימים, הרצאות, סדנאות הרזיה, כתיבת חומר מקצועי ועזרה בהעברת המסרים לקהל היעד.
היעוץ המקצועי מיועד למגוון רחב של חברות ובתי עסק: חברות תרופות, תוספי מזון, תעשיית המזון, מסעדות, בתי קפה, קייטרינג, חדרי אוכל מוסדיים ועוד.
תחום נוסף הינו העשרת ידע לעובדים:
העברת הרצאות/ סדנאות במסגרת ימי עיון, ימי בריאות והרצאות לפי הזמנה. סגנון ההרצאה הוא מקצועי ופרקטי בהתאם לקהל, על מנת ש"ידבר בגובה העיניים" ויתן כלים ישומיים ולא רק ידע מקצועי.
הרצאות לדוגמה- טיפים לחיים בריאים ורזים גם לעצלנים, הרצאות בתזונת ילדים, הרצאות על תרופות סבתא, הרצאות על תזונת ספורט ופעילות גופנית ועוד (ראה דף "הרצאות"). סדנאות- העברת סדנאות לקבוצות גדולות וקטנות. סדנאות הרזיה לעובדים, סדנאות בישול, חומר מקצועי- הכנת מאמרים וכתבות לעיתונים של החברה או/ו לניוזלטר של החברה. 
 
 
 

facebook2.png


costumer_header.jpg

יתרונות וחסרונות תזונתיים במזון

יתרונות וחסרונות תזונתיים במזון

קהל היעד- מסעדות/בתי קפה/ בישול מוסדי וקייטרינג

על סמך הבנת אופן הכנת המזון ובשילוב עם החישוב הקלורי, ניתן להכין רשימה של יתרונות וחסרונות תזונתיים של כל מנה. בדרך זו ניתן להבליט מנות בעלות ערך תזונתי בתפריט לעומת מנות אחרות הדורשות שיפור.
המלצות לשיפור המנות הקיימות

המלצות לשיפור המנות הקיימות

קהל היעד- מסעדות/בתי קפה/ בישול מוסדי וקייטרינג

בחינת המנות המרכיבות את התפריט לעומק ומתן המלצות כיצד לשפר ולשדרג אותן מבחינה תזונתית ובריאותית. ההמלצות ניתנות על סמך המלצות הבריאות העולמיות בתחום ההגנה מפני מחלות לב, מניעת סרטן, שיפור מערכת החיסון, שיפור תפקוד מערכת העיכול, השלמת חסרים תזונתיים של מינרלים וויטמינים חיוניים.
פיתוח מנות חדשות

פיתוח מנות חדשות

קהל היעד- מסעדות/בתי קפה/ בישול מוסדי וקייטרינג

יעוץ מקצועי ולווי תהליך פיתוח מנות חדשות משלב התכנון התאורתי ועד שלב הביצוע המעשי, כולל מבחן הטעימות והרכבת המנות ביחד עם השף של המקום. ניתן לפתח מנות המתאימות לעולם הספורט, נשים, מניעת מחלות, שיפור מערכת החיסון, דיאטה ועוד. העבודה מתבצעת בצורה הטובה יותר כאשר היא נעשת בעבודת צוות יחד עם אנשי החברה (בית קפה/מסעדה) והשף.
הרצאות ולימוד מסרים בריאותיים לצוות העובדים

הרצאות ולימוד מסרים בריאותיים לצוות העובדים

קהל היעד- מסעדות/בתי קפה/ שרותי הסעדה/קייטרינג

לימוד והסברת מסרים בריאותיים-תזונתיים לצוות המלצרים שצריכים להמליץ ללקוח. חשוב במיוחד כאשר מבצעים שינוי בתפריט או מכניסים מנות חדשות בעלות ערך תזונתי גובה.
הכנסת מוצר חדש לשוק בארץ

הכנסת מוצר חדש לשוק בארץ

קהל יעד- חברות מזון, חברות תרופות, חברות תוספים

ליווי ויעוץ בעת הכנסת מוצר חדש לארץ. יעוץ לגבי קהל היעד אליו יש לפנות, אמצעי התקשורת בהם ניתן לשתמש, הכנת חומרים מקצועיים לפרסום בהשקה, השתתפות במסיבת עיתונים, העברת הרצאת מול קהל היעד, השתתפות בכנסים וימי עיון בהרצאות, מתן תוקף מדעי למוצר.
הכנת חוברות מקצועיות

הכנת חוברות מקצועיות

קהל יעד- חברות מזון, חברות תרופות, חברות תוספים

הכנת חוברות מקצועית בתחום התזונה, בריאות, ספורט ופזיולוגיה לפי קהל היעד. ניתן לשלב עם מסרים מסחריים של החברה/אירגון. כולל הכנת חוברות המבוססות על תרגום חומרים מקצועיים מאנגלית לעברית בהקשר למסרים בריאותיים-תזונתיים.
הכנת כתבות מקצועיות

הכנת כתבות מקצועיות

קהל יעד- חברות מזון, חברות תרופות, חברות תוספים, חברות הייטק ומפעלים

הזמנת כתבות לפי נושאים ומסרים בריאותיים שרוצים להבליט. מתאים על מנת לחזק מוצרים קיים, להדגיש שינויים בריאותים חדשים ולקשר מוצרים ספציפיים לעונות השנה או החגים. את הכתבות המוכנות תוכלו להעביר לכלי התקשורת לפרסום תחת שמי המקצועי כיועצת חיצונית לחברה. ניתן להכין כתובת עבור העיתון של החברה או/ו לימי עיון.
הרצאות

הרצאות

קהל יעד- חברות הייטק, מפעלים, כל מקום עבודה הרוצה העשיר את עובדיו

הרצאות מגוונות בתחום התזונה, הבריאות, הספורט ואורח חיים בריא. ניתן לקיים את ההרצאות במקום העבודה או במסגרת כנסים/ימי עיון חיצוניים. בחירת ההרצאה מתוך רשימה של נושאים קיימים לפי קהל. אפשר לשנות את ההרצאה על מנת שתענה במדוייק על הדרישות האישיות של מזמין ההרצאה, ואף להכין הרצאה בנושא חדש שלא קיים ברשימה. משך ההרצאה 30-60 דקות. ההרצאה מתקיימת באמצעות מצגת במחשב ולכן יש להכין מקרן ומסך במקום ההרצאה.
סדנאות הרזיה במקום העבודה

סדנאות הרזיה במקום העבודה

קהל יעד- חברות הייטק, מפעלים, כל מקום עבודה הרוצה העשיר את עובדיו

סדנאת הרזיה המשלבת שיחה/הרצאה+ שקילה אישית. המפגשים מתקיימים במקום העבודה. ניתן לקיים את הסדנאות לאורך כל שעות היום בהתאם לשעות הפעילות של החברה/מקום עבודה. בדרך כלל מדובר על סידרה של 8 מפגשים המתמקדים בהיבטים התזונתיים החשובים, על מנת לרדת במשקל בצורה בריאה בשילוב עם העברת ידע בתחום. הסדנאות מתמקדות גם בחשיבות ביצוע פעילות גופנית במקביל עם הדיאטה, אך לא מתקיימים בפועל שיעורי ספורט.
סדנאת בישול- שילוב של דיאטנית עם שף

סדנאת בישול- שילוב של דיאטנית עם שף

קהל יעד- חברות הייטק, מפעלים, כל מקום עבודה הרוצה העשיר את עובדיו

מפגש מרתק המשלב עבודת צוות מקצועית בין השף שמכין את המנות תוך כדי הסדנא והדיאטנית שמסבירה ומחזקת את המסרים הבריאותים תוך כדי הכנת האוכל. בסדנא מדגים השף לאורך כל המפגש את כל שלבי הכנת המתכונים. ניתן לבקש מראש מתכונים המתאימים לקהל היעד וסוג מזון (חלבי, בשרי, צמחוני, מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים ועוד). בסיום הסדנא מוזמנים המשתתפים לטעום מן המנות שהוכנו ומקבלים את המתכונים.



buttom.jpg